Dobermannin pää, katsekontakti katsojaan

TILAA VAHTIVIESTI

Tiedät, mitä on tekeillä.
Ei spämmiä, vain ärhäkkää asiaa.

Koiran portretti, katsekontakti

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE

Seloste on päivitetty 21.3.2019.

Meidän on tallennettava yhteystietosi, että voimme vastata yhteydenottopyyntöösi tai lähettää sinulle uutiskirjeitä. Käsittelemme tietojasi tämän selosteen mukaisesti lainsäädännön määrittelemällä tavalla, joten luethan selosteen huolellisesti. Selostetta pävitetään tarvittaessa. Vahdimme ärhäkästi myös sinun yksityisyyttäsi!

REKISTERIN YLLÄPITÄJÄ JA TIETOSUOJAVASTAAVA

  • Vanhustyön vahtikoirat
  • Jaana Rossi, jaana(at)vanhustyonvahtikoirat.fi
  •  

HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEVÄT:

  • Jaana Rossi, jaana(at)vanhustyonvahtikoirat.fi
  • Annukka Hahl, annukka(at)vanhustyonvahtikoirat.fi
  • Satu Riihelä, satu(at)vanhustyonvahtikoirat.fi
  •  

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilötietoja käytetään Vanhustyön vahtikoirille saatuihin yhteydenottopyyntöihin vastaamiseen ja uutiskirjeen (vahtiviesti) lähettämiseen. Suostumus on kerätty sähköisellä lomakkeella, tapahtumissa sähköisellä tai paperisella lomakkeella tai esimerkiksi tapahtumailmoittautumisten yhteydessä. Lupa tietojen tallentamiseen pyritään selvittämään ensimmäisen yhteydenoton yhteydessä.

MITÄ TIETOJA TALLENNETAAN?

Keräämme mahdollisimman vähän tietoja. Tallennamme henkilön nimen ja sähköpostiosoitteen, joiden tallentamiseen henkilö itse on antanut suostumuksen. Myös blogikirjoituksiin kirjoitetut kommentit ja mahdolliset muut suostumuksella kerätyt tiedot tallennetaan.

MITEN HENKILÖTIEDOT KERÄTÄÄN?

Tiedot saadaan sivustolla vierailevilta itseltään sivustolle jätetyllä yhteydenottopyynnöllä, uutiskirjeen tilauksella, puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteistyökumppaneilta tai sidosryhmiltä tiedot saadaan yhteisten projektien yhteydessä, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla.

REKISTERÖITYJEN TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Kaikki tiedot tuhotaan asianmukaisesti, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarkoituksenmukaista.

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJENSIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Henkilötietoja ei luovuteta sivuston ylläpidon ulkopuolelle ja niitä käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUS

Digitaaliset järjestelmät: Henkilötietoja käsitellään tavalla, jolla varmistetaan henkilötietojen asianmukainen turvallisuus, mukaan lukien suojaaminen. Yhteystietoja sisältävän sähköisen järjestelmän käyttöön on oikeutettu ainoastaan ilmoitettu rekisterinpitäjä. Henkilötietoja sisältävä järjestelmä on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Fyysinen aineisto: Asiakkaiden täyttämät paperiset lomakkeet säilytetään lukituissa tiloissa siihen saakka, että ne kirjataan digitaaliseen muotoon. Kirjauksen jälkeen fyysinen aineisto tuhotaan tietoturvallisesti.

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa tai pyytää poistamaan häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina rekisterinpitäjän nimetylle tietosuojavastaavalle: jaana(at)vanhustyonvahtikoirat.fi. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön. Rekisterin ylläpitäjä ei tarkista luovutettujen tietojen oikeellisuutta.

KIELTO-OIKEUS

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten. Kielto- ja oikaisuasioissa rekisteröity voi olla yhteydessä sivuston ylläpitäjiin kirjallisesti.

EVÄSTEET

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksesi sujuvoittamiseksi. Hyväksymällä tietosuojakäytäntömme, hyväksyt myös evästeiden käytön. Voit oman selaimesi asetuksista estää evästeiden käytön. Otathan kuitenkin huomioon, että esto saattaa vaikeuttaa sivustomme käyttöä.

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksesi parantamiseksi. Hyväksyn sivuston tietosuojakäytännön.